BAKSELS - Aardbeien cupcakes (8 à 9 stuks)

Nodig:

• 2 eieren

• 80 gram zachte boter

• 2 zakjes vanillesuiker

• 110 gram suiker

• 110 gram zelfrijzende bloem

• 40 gram aardbeienpoeder

 

Bereidingswijze:

  1. Meng het aardbeienpoeder met warm water tot je een dikke pasta hebt.
  2. Meng het eigeel met de zachte boter, de suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.
  3. Voeg de aardbeienpasta toe en meng goed.
  4. Voeg er de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe.
  5. Klop het eiwit stijf en spatel onder de rest van het deeg tot een luchtige massa.
  6. Verdeel het deeg over cupcackevormpjes en plaats ze in een voorverwarmde oven op 130°C gedurende 1 uur.
  7. Zet je neer met een kopje koffie en... smakelijk!

 

 

 

 

 

MOCKTAIL - Lemon Breeze

• 30 ml Bocalini munt-citroen siroop

• 200 ml Fever-Tree Citrus & Fresh (Het blauwe etiket)

• Een lading ijsblokjes

• Afwerken met verse munt en een schijfje gedroogde citroen uit ons assortiment

 

Meng alles in een glas en ... gezondheid!