BAKSELS - Aardbeien cupcakes (8 à 9 stuks)
Nodig:
• 2 eieren
• 80 gram zachte boter
• 2 zakjes vanillesuiker
• 110 gram suiker
• 110 gram zelfrijzende bloem
• 40 gram aardbeienpoeder
Bereidingswijze:
- Meng het aardbeienpoeder met warm water tot je een dikke pasta hebt.
- Meng het eigeel met de zachte boter, de suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.
- Voeg de aardbeienpasta toe en meng goed.
- Voeg er de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe.
- Klop het eiwit stijf en spatel onder de rest van het deeg tot een luchtige massa.
- Verdeel het deeg over cupcackevormpjes en plaats ze in een voorverwarmde oven op 130°C gedurende 1 uur.
- Zet je neer met een kopje koffie en... smakelijk!


MOCKTAIL - Lemon Breeze
• 30 ml Bocalini munt-citroen siroop
• 200 ml Fever-Tree Citrus & Fresh (Het blauwe etiket)
• Een lading ijsblokjes
• Afwerken met verse munt en een schijfje gedroogde citroen uit ons assortiment
Meng alles in een glas en ... gezondheid!